Takk for at du er medlem! Og planer for året

Published by

on

Takk for at du er medlem av Rømåsen og Natrudstilen velforening!

Et nytt år er i gang og velforeningen jobber med mange spennende saker også i dette året!

Som de fleste sikkert har fått med seg, har vår grunneier Ringsaker allmenning byttet ut sin øverste ledelse. Dette har en del konsekvenser i oppfølgingen av saker som vi har gående og vi har derfor besluttet å utsette årets årsmøte slik at den nye bestyreren får tid til å sette seg inn i sakene og at vi får jobbet mer med sakene som vi vet at årsmøtet forventer at det er jobbet videre med.

Dette gjelder særlig oppfølging av overenskomsten, utvikling av stier/skiløyper og fartsbegrensende tiltak/parkeringssituasjonen.

Vi vil legge ut tidspunkt på nettsidene våre og på Facebook sammen med innkalling og saksdokumenter samt sende ut epost til registrerte epostmottagere. 

Datoen vil bli lagt ut så fort som mulig, og saksdokumenter legges ut senest to uker før årsmøtet, og det er frist på å melde inn saker til årsmøtet for medlemmene én uke før.

Har du ideer til tiltak som vi kan jobbe med, lyst til å bidra enten i styret eller, med praktisk arbeid ifm vedlikehold av stier/benker mm? Ta kontakt på post@romasenvel.no!

Legg igjen en kommentar